Veel gestelde vragenOp deze pagina komen vragen en antwoorden die verenigingen helpen bij het gebruik van SVS. Het is geen handleiding maar een handreiking. Als u zelf een goede tip heeft, stuur hem op en zo helpen we elkaar in het gebruik van dit systeem.Vraag 1. Ik kan niet inloggen, het systeem geeft aan dat ik cookies moet instellen, waarom is dit?

Antwoord 1. Om te beveiligen werkt het systeem met een user_id en een ip_id, zo weet het programma wie er inlogt en of het niet zomaar een vreemde is. Je kan wel op verschillende plaatsen (ip) inloggen maar het is een combinatie van. Dus dit moet in de browser wel aangevinkt staan.Vraag 2. De lijsten worden dubbel weergegeven in het control panel.

Antwoord 2. Dit heeft met uw browser te maken. In de meeste en nieuwste versies komt dit niet voor. Bij internet Explorer BETA versies of in combinatie van 'oudere' systeem software XP/Vista met de nieuwste IE-9 of IE-9.xxxx kan deze fout optreden. Gebruik FireFox, Chrome of een goed werkende Internet Explorer. Voor de laatste kunt u naar Microsoft gaan om te kijken wat voor u de beste combinatie is voor uw systeem<>browser.